Fakta

 • Opfylder kravene i DS/EN 13374 for midlertidige sikkerhedsrækværker.Hent certifikat
 • Opbygget af en aluminiumsramme omkring en isolerende polycarbonat-plade.
 • U-værdi på 2,8 W/o C/m2, hvilket svarer til gammeldags termorude.
 • Støjdæmpende med ca. 20 dB.
 • Produktionen er kontrolleret efter ISO 9001 standarder, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet.

Altiflex moduler

Effektiv interimsaflukning, optimeret arbejdsmiljø og en bedre totaløkonomi

Hvad kan Altiflex gøre for dig?

Vi tilbyder markedets bedste interimsaflukning. Vi udvikler, tester, lagerfører og markedsfører interimsaflukningssystemer til byggeriet.
Vores moduler er udviklet og testet med henblik på at kunne klare det nordlige Europas hårde klima, byggenormer og markedskrav.

Kort fortalt

 • Interimsaflukning og sikkerhedsrækværk i ét system.
 • Justerbare vinduer og døre, der kan sammenbygges til aflukning af alle åbninger i byggeriet.
 • Slagfaste, brudsikre og dermed indbrudshæmmende.

Isolerende og genanvendelige

genbrug

Altiflex moduler er genanvendelige med lang levetid. Da modulerne genbruges er der intet affald og ingen bortskaffelse eller løbende vedligeholdelse i byggeperioden.

Selve vinduesdelen består af en 10 mm. lyd- og varmeisolerende samt slagfast plade af brudsikkert polycarbonat i 4 lag.
De 10 mm. kanalplader har en U-værdi på 2,8, hvilket isoleringsmæssigt svarer til en gammeldags termorude. Dette giver store varme- og energibesparelser i bl.a. vinterbyggeriet.
Miljø & Ansvar
Læs om vores bæredygtige profil.

Fleksible og justérbare

Altiflex moduler består af et vindue og en fleksibel ramme.

Rammerne er fremstillet i pulverlakeret aluminium.

Sidestykkerne kan forskydes i hjørnestykket hvorved modulet kan skaleres op til 25 cm i højde og bredde. Hjørnets fleksibilitet gør det nemt at få modulet til at passe 100% til alle størrelser åbninger.
Altiflex moduler kan tilpasses i højde og bredde og består af forskellige størrelser vindues- og dørmoduler, som forsegler byggeriet effektivt mod bl.a. vind og vejr – uanset om det er døråbninger, vinduesåbninger eller hele vægge.

Det fleksible system er helt unikt på verdensplan og patenteret i en lang række lande. Modulerne kan sammensættes efter behov og aflukke alle åbninger i byggeriet og fås med eller uden mulighed for åbning, fx til materialeindhejs.

Slagfaste, brudsikre og indbrudshæmmende

Altiflex modulerne forsegler bygningen, så byggeriet fremstår aflukket. Såfremt der er behov for at etablere en kortvarig åbning i aflukningen, kan et eller flere moduler let demonteres og derefter monteres igen.

Altiflex moduler er slagfaste og brudsikre og har en stor lysgennemstrømning.

Modulerne er dimensioneret således, at de lever op til de danske normer for vindlast DS 1991 1-4 og kan således modstå selv kraftig orkan. Altiflex moduler er tilmed et stærkt værn mod indbrud.

Lav vægt og høj styrke

Aluminium er et metal med mange positive egenskaber: lav vægt, stivhed, styrke og formbarhed. Ved at bruge aluminium i stedet for stål opnås en lavere totalvægt, som gør modulerne nemme at håndtere.

Aluminium er et stærkt og holdbart materiale i forhold til sin vægt og profilerne er desuden pulverlakeret hvilket øger modulernes holdbarhed.

Bæredygtige materialer

modul-04

Aluminium er det tredje mest forekommende grundstof i jordskorpen. Der er næsten ubegrænset adgang til aluminium, da ca. 8 % af jordskorpen består af aluminium i form af forskellige mineraler. For at mindske miljøpåvirkningen sker udvindingen ofte i felter hvor der bevares uberørte områder mellem udvindingsfelterne.

Aluminium er i praksis næsten 100 % genanvendeligt.
Ved genindvinding hvor aluminium omsmeltes er det kun nødvendigt at tilføre 5 % af den energimængde som anvendes ved fremstilling af primæraluminium. På denne måde udgør aluminiumprodukter en fremtidig energivenlig materialeressource.

Altiflex systemet er en robust løsning, der bidrager til en effektiv og energibesparende byggeplads. Miljø & Ansvar
Læs om vores bæredygtige profil.

Godt arbejdsmiljø

arbejdsmiljo

Altiflex modulerne bidrager i form af den gode isoleringsevne til at opfylde Arbejdstilsynets regler, om en temperatur på min. 10 o C i arbejdsområder med hårdt fysisk arbejde og min. 15 o C i øvrige arbejdsområder, på en økonomisk og forsvarlig vis.

Arbejdsmiljøet på en etage, der er aflukket med Altiflex moduler er væsentligt mere behagelig end på etager aflukket med simpel plastfolie monteret på trærammer.

Det er langt lettere at opretholde en behagelig arbejdstemperatur samtidig med, at støj udefra dæmpes væsentligt. Det er desuden muligt at sikre rent arbejdsmiljø på begge sider af modulerne.

Resultatet er, at arbejdsprocesserne kan udføres med større effektivitet og færdiggørelsen fremskyndes.

Fakta

 • Opfylder kravene i DS/EN 13374 for midlertidige sikkerhedsrækværker. - Hent certifikat
 • Opbygget af en aluminiumsramme omkring en isolerende polycarbonat-plade.
 • U-værdi på 2,8 W/o C/m2, hvilket svarer til gammeldags termorude.
 • Støjdæmpende med ca. 20 dB.
 • Produktionen er kontrolleret efter ISO 9001 standarder, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet.