Tilbage

3XN er arkitekterne bag en stærk skandinavisk designtradition, hvor kvalitet, funktion og design går op i en højere enhed - det giver Royal Arena en markant nordisk identitet.

Selskabet bag arenaen har sikret, at anlægsprocessen overholder miljøkravene til punkt og prikke. Samtidig vil anlægsmetoden blive så skånsom som mulig for omgivelserne.

Derfor er Altiflex valgt til at interimsaflukke og sikre indgange I underetagen. Dette via Altiflex systemet som på innovativ vis aflukker med funktionsdygtige indgangsporte samt døre og vinduer, der er slagfaste og brudsikre. Altiflex er godkendt som midlertidigt sikkerhedsrækværk I henhold til EN 13374.

Kapacitet og udformning

Royal Arena får plads til op til 15.000 siddende og stående tilskuere til kultur- og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder som fx håndboldkampe vil kapaciteten være 12.500 tilskuere. Arenaen bliver fleksibel og skalérbar, så det er muligt at afholde arrangementer, hvor kun en mindre del af arenaen og tilskuerkapaciteten udnyttes.

Arenaen vil få en størrelse på op til 35.000 m2 med store foyerarealer og plads til caféer, restauranter og barer, som giver god plads til publikum. Hertil kommer store servicearealer til optrædende kunstnere, sportsudøvere og arenaens servicefunktioner.

ref-billede-02

ref-billede-02

ref-billede-02