Montering

Ekspertise på byggepladsen

I Altiflex har vi opbygget et større netværk af Partnere, for derigennem altid at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere en hurtig og professionel montage. Vores Partnere er alle nøje udvalgt og består af selvstændige håndværksvirksomheder, der specialiserer sig i Altiflex Systemet. Via vores Partnere er det således muligt at få adgang til certificerede Altiflex montører, der besidder den nødvendige viden og erfaring til at sikre de bedste løsninger og en nem og problemfri montage.

Vi tilbyder det enkle og sikre valg, som gør en mærkbar forskel i byggeprocessen.

Ønskes egne folk til montering?

Er du f.eks. Bygherre eller Entreprenør og har du et ønske om at anvende egne arbejdere til montering og demontering af Altiflex systemet, så er dette også muligt.

I Altiflex tilbyder vi en generel montøruddannelse, samt uddannelse i alle vores specialløsninger. Det eneste du behøver er i samarbejde med os at vælge, hvilke(n) løsning(er) du ønsker dine arbejdere undervist i, hvorefter vi klarer resten. Nemt og ukompliceret. Dermed kan du få adgang til egne certificerede Altiflex montører – både på nuværende og kommende byggeprojekter.

Denne løsning kan samtidig kombineres med assistance fra vores montørpartnere, således at du f.eks. selv kan starte en byggesag op med egne certificerede montører, men løbende har mulighed for at trække på Altiflex montørpartnere, hvilket betyder større fleksibilitet og hurtigere montering.