Nyheder

Altiflex interimsaflukning er blevet 20-25 % billigere på montering og demontering

Altiflex har med sine justerbare vinduer og døre i aluminium og polycarbonat, i mange år vist vejen inden for effektiv og energibesparende midlertidig aflukning på byggepladsen. Altiflex systemet yder beskyttelse mod vind og vejr, er godkendt som sikkerhedsrækværk, og giver samtidigt et lavere energiforbrug samt et bedre arbejdsmiljø.

Ny strategi

Altiflex står midt i overgangen til en ny virksomhedsstrategi. Med den nye struktur vil udlejning blive varetaget af eksterne udlejningspartnere, og montering / demontering vil blive varetaget af certificerede montørkorps.

For at give vores kunder den bedste interimsaflukning, har vi uddannet og certificeret et montørkorps, som er specialister i Altiflex systemet. Montørkorpset består af selvstændige tømrervirksomheder, der er uddannet i Altiflex systemets løsninger og fordele. Montering og demontering kan også udføres af entreprenørens egne medarbejdere som er uddannet af Altiflex.

Med uddannelsen af montørkorpset har vi mulighed for at komme tættere på vores partnere og kunder og dermed få værdifulde input til, hvordan vi yder den bedste service.

Billigere montering og demontering

Montørkorpset bidrager desuden til en øget effektivisering af montering og demontering, da de selvstændige montører arbejder direkte med kunden. Altiflex skæres således ud af montering og demonteringsprocessen, hvilket vil give minimum 20-25 % lavere pris på montering og demontering.

Alle montører er nøje udvalgte og kvalitetsgodkendte af Altiflex, og vi sætter en stor ære i at levere et stærkt og bæredygtigt produkt – det enkle og sikre valg – som gør en mærkbar forskel i byggeprocessen.