Nyheder

Altiflex besøger Canada sammen med Kronprinseparret

Fra den 17.-19. september 2014 rejser Altiflex og en række udvalgte virksomheder sammen med Kronprinseparret til Toronto i Canada for at deltage i et eksportfremstød.

Canada har en af vestens stærkeste økonomier og formålet med besøget er, at sætte fokus på den nyligt politisk indgåede frihandelsaftale mellem Canada og EU.

Det overordnede formål med besøget er, at styrke eksisterende virksomhedsrelationer mellem Danmark og Canada og forstærke den danske eksport.

Altiflex er stadig ny på markedet i Canada, men ser besøget som en fantastisk mulighed for at præsentere vort unikke system for interimsaflukninger overfor en lang række potentielle kunder og beslutningstagere.

Markedet for vores løsninger er stort i Canada, hvor klimaet stiller krav til inddækning af vinterbyggeri, og fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og bæredygtige løsninger er på højde med det vi kender fra Danmark og de øvrige nordiske lande.

Vi er derfor meget glade for at være blevet inviteret med den danske virksomheds delegation til Toronto, og ser frem til at etablere nye netværk og kontakter i Canada.