+45 44 24 22 84

Om os

Kom bag om Altiflex

Mission, Vision & Værdier

Mission

Vi vil påvirke byggebranchen til at tænke nye løsninger som fremmer miljø og bæredygtighed, giver forbedret arbejdsmiljø og sikkerhed på byggepladsen samt en øget industrialisering af byggeprocessen og økonomiske fordele til vores kunder.

Med en målrettet indsats mod branchens ledende aktører øger vi anvendelsen af vores fleksible system af moduler til interimsaflukning i byggeriet, herunder facader, indvendige støv- og støjreducerende vægge, midlertidige døre samt en række andre formål.

Vision

Vi ønsker at gøre Altiflex systemet til det naturlige og foretrukne valg inden for interimsaflukning i byggeriet.
Vores kunder – entreprenører, bygherrer og rådgivere – ser os som en kompetent leverandør og sparringspartner som skaber værdi for dem i byggeprocessen. Altiflex’ brand forbindes helt naturligt med vores kerneydelser; bæredygtighed, forbedret arbejdsmiljø og økonomiske fordele.

Vi vil fortsætte virksomhedens udvikling og vækst gennem øget kendskab til vores løsninger og etablering af samarbejde med partnere som varetager udlejning af vores systemer i Danmark såvel som internationalt, hvor vores fokus i første omgang er rettet mod Nordeuropa og Canada.

Værdier

Altiflex føler et stort ansvar for at sætte fokus på bæredygtighed og værdiskabelse i byggeprojekterne. Dette gælder både bevidstheden omkring totaløkonomi, miljø, arbejdsmiljø og energiforbrug, men vi føler også et socialt ansvar for vores samarbejdspartnere og leverandører.

Vi har tre grundlæggende ansvarsværdier:

Miljømæssig ansvarlighed
Økonomisk ansvarlighed
Social ansvarlighed

Historie

Tidslinje

2004

 
  • Altiflex stiftes af Lasse F. Ramskov

2010

 
  • Altiflex bliver af en jury fra bl.a. Væksthusene, Incube Science Park, Ejerlederne samt Erhvervs- og Byggestyrelsen kåret til Danmarks mest lovende vækstvirksomhed.

2011

 
  • Påbegynder salgsarbejde på eksportmarkeder i Nordeuropa og Canada.

2012

 
  • I overensstemmelse med ny vækstplan indledes samarbejde med landsdækkende udlejningspartner i Danmark, hvilket sikrer en øget markedsføring af Altiflex systemet.
2013  
  • Udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen. Udnævnelsen viser, at virksomheden er en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.
  • Udvalgt til Væksthusets Uge 47 – kampagne De hemmelige Helte.
2014  
  • Altiflex inviteres med som deltager i ”Danish Business Delegation” – dansk eksportfremstød i Canada med royal deltagelse.

 

Den gode ide

Bag Altiflex står Lasse F. Ramskov der i 2004, mens han drev en håndværksvirksomhed, fik ideen til Altiflex modulerne. Altiflex er opfundet ud fra et behov for ordentlig interimsaflukning. Systemet er unikt, og samtidig enkelt og effektivt.

Den typiske reaktion fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og håndværkere var “Hvorfor pokker har vi ikke selv tænkt på det? Det er jo lige dét vi altid har manglet”. Med positive tilkendegivelser som disse, var Lasse F. Ramskov i 2004 klar over, at han havde en unik opfindelse på hænderne. Vækstkurven er siden gået opad og i dag er Altiflex kendt og anvendt af mange i Byggeriet.

I dag har det danske firma verdenspatent og er i kraftig vækst i både Danmark og udlandet.

Lappeløsning med plast

Byggebranchen har traditionelt brugt trærammer med plastfolie til aflukning af byggeriet. Problemerne med plast er, at der nemt kommer fugt og skimmel, det holder ikke på varmen og med en simpel hobbykniv er det nemt at bryde ind. I det danske vejr går plast i stykker, hvorfor det løbende skal repareres og vedligeholdes. På den lange bane bliver plastaflukning således hurtigt en dyr lappeløsning.

"Det må kunne gøres bedre"

Lasse F. Ramskov identificerede, at der var et behov for interimsaflukning som lukker ordentligt af. Lappeløsningernes tid er forbi og den filosofi er stadig grundlæggende for Altiflex i dag. Vi gør intet halvt, men tror på, at det betaler sig at gøre det ordentligt - første gang.

Altiflex modulerne holder varmeomkostningerne nede, man undgår fugt og svamp, det beskytter mod tyveri og overflødiggør brugen af sikkerhedsrækværk. Alt sammen noget, som giver markante besparelser for det enkelte byggeri.

Det er gået stærkt - og vi fortsætter væksten

Altiflex har udviklet sig til at være en succesfuld forretning og er i dag inde i en rivende udvikling fra håndværksvirksomhed til industrivirksomhed. Geografisk har udlejningen tidligere primært foregået i Storkøbenhavn, men Altiflex har siden ekspanderet internationlt både i og uden for Europa. Altiflex har et stort markedspotentiale både i Danmark og ikke mindst internationalt, i lande hvor der er fokus på optimering af byggeprocessen, bæredygtighed og hvor der stilles krav til arbejdsmiljø, herunder sikkerhed, trækgener, opvarmning.

Vi fokuserer nu på at opbygge relationer og aftaler med samarbejdspartnere, som skal varetage udlejning af Altiflex moduler til entreprenører og andre relevante kundegrupper. For at hjælpe denne proces godt på vej vil vi servicere vores samarbejdspartnere med kontakter, salgsleads, rådgivning og montørkorps så udlejningen af Altiflex moduler kan forløbe enkelt, effektivt og uden besvær.