Altiflex Partnere

Hvad er Altiflex Partnere?

En Partner kan eksempelvis være en selvstændig tømrervirksomhed eller anden håndværksvirksomhed, der har specialiseret sig i Altiflex systemet og dets mange fordele og muligheder.

Generelt om vores Partnere:

  • Alle er uddannede og godkendte af os.
  • De er en del af et netværk og har således mulighed for at trække på hinanden ved behov. På denne vis skabes de bedste forudsætninger for altid at løse en opgave optimalt.
  • De kan hurtigt give et tilbud, da de er skolet heri, og Altiflex systemet samtidig er nemt og hurtigt at beregne tilbud på.
  • De kan let kontaktes - deres kontaktoplysninger findes på vores hjemmeside under Montering.
  • Deres montører er uddannet og certificeret af os.
  • Deres montører er udstyret med Id-kort, så de altid let kan identificeres.
  • Deres montører er nemme at genkende på byggepladsen, da deres biler og tøj er udstyret med et genkendeligt Altiflex logo.

Ønskes egne folk til montering?

Er du f.eks. Bygherre eller Entreprenør og har du et ønske om at anvende egne arbejdere til montering og demontering af Altiflex systemet, så er dette også muligt.

I Altiflex tilbyder vi en generel montøruddannelse, samt uddannelse i alle vores specialløsninger. Det eneste du behøver er i samarbejde med os at vælge, hvilke(n) løsning(er) du ønsker dine arbejdere undervist i, hvorefter vi klarer resten. Nemt og ukompliceret. Dermed kan du få adgang til egne certificerede Altiflex montører – både på nuværende og kommende byggeprojekter.

Denne løsning kan samtidig kombineres med assistance fra vores montørpartnere, således at du f.eks. selv kan starte en byggesag op med egne certificerede montører, men løbende har mulighed for at trække på Altiflex montørpartnere, hvilket betyder større fleksibilitet og hurtigere montering.